Μαύρα μαντάτα για το Μαντούδι και την ευρύτερη περιοχή η απόφαση της ΤΕΡΝΑ για απώλεια δουλειάς με τη μορφή της «εθελουσίας εξόδου» σε 159 εργαζόμενους και δεκάδες συνεργαζόμενους εργολάβους.

Μαύρα μαντάτα για το Μαντούδι και την ευρύτερη περιοχή η απόφαση της ΤΕΡΝΑ για απώλεια δουλειάς με τη μορφή της «εθελουσίας εξόδου» σε 159 εργαζόμενους και δεκάδες συνεργαζόμενους εργολάβους. Κρατά ουσιαστικά λίγους εργαζόμενους για έρευνα, πώληση κ φύλαξη.

Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στις πράγματι δύσκολες συνθήκες εκπέμπει το λάθος μήνυμα. Τι θα κάνουν οι επιχειρήσεις σε τομείς πληγέντες άμεσα από τον κορωνοιό που επικαλείται όπως η εστίαση ή ο τουρισμός; Δεν μπορούμε βέβαια να επιβάλλουμε σε μια ιδιωτική εταιρία αποφάσεις, όμως καθώς είναι μια εταιρία με αξιοσημείωτα κέρδη, εκτιμούμε έχει τα περιθώρια να δείξει και το κοινωνικό της πρόσωπο σε μια δύσκολη στιγμή σε μια πολύπαθη περιοχή που αγκάλιασε την επιχείρηση. Ας το ξανασκεφτεί. Και η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας. Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στους εργαζόμενους, η κοινωνία είναι στο πλευρό αυτών και των οικογένειών τους!

07-05-2020

Ακολουθήστε με στα Social Media